Povećanje izvoza u 2013. godini

Bez autora
Dec 17 2012

Ministar finansija i privrede u Vladi Republike Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da građani mogu da očekuju bolji životni standard 2014. godine, kada će se osetiti pozitivni efekti poslovanja privrede. 2013. godina će biti teška, ali će ako budu uspešno stabilizovane javne finansije i ta stabilnost preneta na privredu, što je i cilj, onda i radnicima i svima ostalima biti bolje u 2014. godini.Ministar je podsetio na niz koraka preduzetih u tom pravcu, kao što su usvajanje seta ekonomskih zakona pre dva dana u parlamentu, kao i donošenje olakšica za privrednike.

Povećanje izvoza u 2013. godiniMinistar finansija i privrede u Vladi Republike Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da građani mogu da očekuju bolji životni standard 2014. godine, kada će se osetiti pozitivni efekti poslovanja privrede.

Dinkić je gostujući u emisiji “Kažiprst” na televiziji B92 rekao da će 2013. godina biti teška, ali da će ako budu uspešno stabilizovane javne finansije i ta stabilnost preneta na privredu, što je i cilj, onda i radnicima i svima ostalima biti bolje u 2014. godini.

Ministar je podsetio na niz koraka preduzetih u tom pravcu, kao što su usvajanje seta ekonomskih zakona pre dva dana u parlamentu, kao i donošenje olakšica za privrednike.

On je ukazao na to da će se u 2013. godini osetiti pozitivan prelom u privredi, čiji će se efekti preneti na građane u 2014. godini.

Prema njegovim rečima, u narednoj godini se očekuju povećanje izvoza i puni efekti rada kompanije ”Fiat” u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik